Home / Instructeurs

Instructeurs

Barry

In mijn tijd bij het korps mariniers ben ik gefascineerd geraakt door het lichaam en de effecten van sport en voeding hierop. Daarom heb ik besloten na mijn dienstijd weer te gaan studeren. Achtereenvolgens heb ik het CIOS en de HBO opleiding tot leefstijlcoach gedaan. Sinds 2008 ben ik als trainer werkzaam in de sportwereld. Eerst als fitnessinstructeur en daarna als personal trainer in Groningen.

Als geboren Veenpoldenaar ben ik in 2011 terug verhuisd en wilde ik graag wat meer sportieve activiteiten gaan opzetten in 'de Westhoek'. Daarom ben ik begonnen met het geven van bootcamp en circuitrrainingen. Elk jaar bleek het animo te groeien en is er in 2015 een fitnesscentrum bij gekomen in de voormalige supermarkt. Ook hiervoor bleek het anmimo groot en dankzij dit enthousiasme zijn er inmiddels de nodige uitbreidingen geweest. Zo is er steeds meer vloeroppervlak, technogym krachtapparatuur, een groepslesruimte, een outdoor survival- en obstaclebaan bijgekomen en wordt er geprobeerd het sportcentrum een steeds mooiere uitstraling te geven.

Willeke

Sinds 2005 ben ik gediplomeerd bewegingsagoog. Door de jaren heen heb ik hiermee verschillende werkervaringen opgedaan in de sportsector van het binnen- en buitenland. Daarnaast ben ik gaan studeren en sinds 2009 werkzaam als sociotherapeut binnen de kinder- en jeugd psychiatrie. Naast deze functie ben ik altijd actief bezig gebleven met het geven en organiseren van sport en spel activiteiten.

Sinds juli 2015 ben ik als instructeur werkzaam bij Fitnust. Momenteel geef ik op zaterdagochtend de bootcamp trainingen in Kuinre van 9.00 - 10.00u en in Wolvega van 10.45 – 11.45u.

Ik vind het belangrijk dat gezelligheid, fun en samenwerken verwerkt worden in de gevarieerde oefeningen die aangeboden worden tijdens mijn bootcamp-trainingen. Volgens mij is FUN de sleutel om door te zetten en dus een belangrijke factor om fit te worden.....  Kom een keertje meedoen zou ik zeggen en ervaar het zelf!!

Top