Header Image
Home / Afslankbattle

Afslankbattle

Ja, dat zie je goed! Fitnust slankt af! Na 4 zeer succesvolle edities starten in het voorjaar opnieuw en ga je fit en slanker de zomer in! In de eerste week van mei starten we met deze 5e editie van de Fitnust Afslank Battle! In deze afvalstrijd van 8 weken bieden we, met behulp van een volgsysteem, continu persoonlijke en passende begeleiding. Maar een battle doe je natuurlijk niet alleen! Samen met een kleine groep ga jij de strijd met de kilo’s aan. Motiveer jezelf en elkaar met behulp van uitdagingen.

Eigenaar van Fitnust en personal trainer, Barry Vaartjes, is een expert op het gebied van voeding en training op maat. Samen met jou en de groep zal hij een schema maken dat op jou is afgestemd waardoor je optimaal kunt presteren. Dit is niet alleen gericht op het verliezen van gewicht maar ook op het geleidelijk aanpassen van je leefstijl wat leidt tot een blijvend resultaat. Afslanken is leuk, maar wel verantwoord. Hoe je dat doet leer je tijdens de presentaties die gedurende de 8 weken worden gehouden. Onder andere motivatie, voeding en training zullen aan de orde komen.

Het volgsysteem werkt met een app waarbij je eetgewoontes en trainingen kunt invoeren. Barry kan dan op ieder moment zien hoe het met je gaat en hier indien nodig op reageren. Daarnaast zullen er individuele- en groepstrainingen zijn waarbij je eventuele valkuilen kunt delen met de groep of met Barry.

Kortom, hecht jij ook veel gewicht aan een gezondere leefstijl? En wil je verantwoord  (en blijvend) kilo’s verliezen? Vraag dan hier het complete informatiepakket aan.

Op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina

2016-10-23-12-33-16.inschrijven2.jpgKlik hier voor inschrijven informatieavond of voor meer informatie

Informatie-bijeenkomsten battle:

  • Maandag 8 april 20:00 uur
  • Woensdag 17 april  20:00 uur

Battles-samen-sterker

Top